2010. szeptember 14., kedd




Üdvözölöm a Colway természetes szépség és egészség birodalmában!

Tudta, hogy sok vegyi anyag van kozmetikumainkban, ami különböző betegségeket idéz elő?
Ezt viszont a drága kozmetikai reklámokban nem közlik önnel.

Ha ön is szívesen csökkentené családja "vegyi anyag - terhelését" esetleg már van, allergiás, ekcémás, pikkelysömörös beteg a szerettei között akkor jó helyen jár!

Kedvencem, a Természetes Kollagén, 98% édes vízi halból kinyert kollagént tartalmaz, teljesen természetes módon, színező és illatanyag hozzáadása nélkül készül.
Mert a „hagyományos kozmetikumokkal” ellentétben nem tartalmaz szintetikus anyagot, vagyis olyan anyagot amit az allergiásoknál és különféle bőrbetegségekben szenvedőknél bőrirritációt okozhatnak.

A kollagén titok nyitja az, hogy a Colway Kollagén biológiai szerkezete megegyezik a szervezetünkben megtalálható kollagénnel, ezáltal képes beépülni abba és serkenteni a működését!

Ez egy természetes,tehát nem szintetikus kozmetikum.És ez az,amiért ennyire hatékony a Colway Természetes Kollagén a sok különféle kollagén nevezetű " készítménnyel " szemben.

Tudta -e, hogy az öregedés jeleit Ön befolyásolhatja?

A legtöbb ember egyszerűen elfogadja a mozgásfunkciók lassulását, az ízületi és izomfájdalmakat, a haj, a bőr és kötőszövet öregedését, a ráncokat, a fakóságot, a rosaceát, a pigment foltokat, az aknét, a szemölcsök megjelenését...

Nem is gondolják, hogy bőrük , hajuk fénytelenné válása, körmük töredezettsége ízületeik, inaik, izmaik, csontjaik egészsége fenntartható.
Az "elhasználódás" nem törvényszerű.
Nem kell lemondania a mozgás öröméről, az üde külsőről, melyek kiegyensúlyozottá teszik az ön életét.

Miért mondana le az ÉLET SZÉP dolgairól, csak azért mert már nem 20 éves?

Úgy gondolom ez így nincs rendjén. Hisz ezeket a testünkön jelentkező tüneteket NEM KELL elfogadnunk, tehetünk ellene. A fent felsorolt problémákra megvan a természet adta egyszerű megoldás, még csak kevesen tudnak róla, de biztos vagyok benne, hogy amint ön is megismeri a terméket, nagy segítségére lesz egészsége megőrzésében.

Az élelmiszerek és kozmetikumok rengeteg káros (és felesleges) anyagot tartalmazhatnak. Ne kezelje magát vegyszerrel, se kívülről, se belülről, ha vegyszer nélkülit is kaphat.

Jó egészséget kíván: Boros Jolán

Telefon : 06-70/327-4503
E-mail:borosjoli@gmail.com

Elérhetőség

Colway Hungary Kft.

Levél cím: 8136 Lajoskomárom, Ozorai u. 7/a.

Telefon, Fax: 25/240-745
Telefon: 25/240-704

Boros Jolán

E-mail: borosjoli@gmail.com

Mobil: 70/327-4503

Skype-név: borosjoli


Colway Webáruház

Weboldal

Ha kérdése merülne fel, ne gondolkodjon, hívjon vagy írjon e-mailt.
bannmercsere websas.hu
Google PageRank
Gyógyítás alternatív gyógymódokkal Bannercsere extra.hu toplista bannercsere Bannercsere weblap statisztika 4xl.hu Ajándék.wyw.hu LinkBank Magyar Honlap Linkek Tárhely | Webáruház készítés anti spam Szakma és nyelvvizsga egy tanév alatt! - www.liaiskola.hu