2011. február 1., kedd

Kollagén -és visszér

Visszér meglehetősen gyakori egészségügyi probléma, elég nehéz kezelni
Ezek nem csak csúnya kinézetű változások (elsősorban a lábon), de leginkább nagyon nehezen viseljük a fájdalmat. 
A láb ereiben lévő billentyűk nem zárnak tökéletesen, ezért a vér visszafelé áramlik a gyűjtőerekbe, ami az érfal kóros kitágulásához, majd a visszaáramlott vér pangásához vezet.

Leggyakoribb és igen kelletlen következménye a visszérbetegségnek a láb táplálásában bekövetkező zavar, ami végső soron a bőr elhalásához, nehezen gyógyuló fekélyek kialakulásához vezethet
Az állandó vénás pangás lehetetlenné teszi a szövetekben felhalmozódó salakanyagok, bomlástermékek elszállítását és az oxigén, táplálékkal való ellátást.
Ez fokozatosan a bőr lilás elszíneződését, kifényesedését, majd elhalását okozza. A gyógyulást nehezíti, hogy ahhoz még több táplálékra és jobb keringésre lenne szükség, mint az ép állapot megőrzéséhez.
Másik szövődmény lehet, hogy az erekben a vér megalvad, jó tápanyagot szolgáltatva a kórokozóknak, begyullad. A meglassult, színtér teljesen megszűnt keringés elősegíti a vér bealvadását. Ezzel az ér teljesen elzáródik, benne a folyékony vér helyett alvadt, szilárd massza található. 
A csökkent keringés egyben a szervezet védekező mechanizmusait, az immunrendszer működését is károsítja. Mindezek eredményeként megtelepednek és gyorsan szaporodnak a baktériumok, súlyos, fájdalmas gyulladást okozva.
Amennyiben a gyulladás és véralvadás a mély vénák felé is beterjed, az állapot még súlyossá válik, a láb keringése szinte teljesen megszűnhet. Végeredménye lábelhalás, amputáció lehet. Amennyiben azonban a vénában található alvadt vérrög leszakad, a tüdőbe jutva életveszélyes, halált okozó tüdőembóliához vezethet.


De hogyan előzze meg, és mit kell tenni, hogy ne alakuljon ki ?


A visszérbetegség, illetve az általa kiváltott panaszok lassan, fokozatosan alakulnak ki. A panaszok megjelenését, későbbi szövődmények kialakulását az orvosi gyógymódok mellett megfelelő életvitellel, sportolással befolyásolni, késleltetni lehet.(Úszás, Kerékpározás

A vénás tágulat megszüntetését segíthetjük kompressziós, szűk rugalmas harisnyákkal. Legtöbbször az orvos véralvadást gátló szer szedését is előírja. Az izmok áramlást elősegítő feladatának ellátása érdekében gyakran mozgassuk, tornásztassuk a lábunkat. A véroszlop magasságának csökkentését szolgálandó keveset álljunk.
Pihenésnél lábunkat helyezzük magasra, valamilyen székre, párnát tegyünk alá az ágyban. A fenti kezelések azonban csak szövődmény mentes enyhe visszérbetegségben alkalmazhatók!

Gyógyszeres kezeléssel a visszérbetegség nem oldható meg, de a kezelés elengedhetetlen kiegészítője lehet.Többféle gyógyszer használatos, ezek egy része a hajszálerek áteresztőképességét csökkenti, mások a vénák falának tónusát javítják, de a különböző gyulladáscsökkentők, vízhajtók, véralvadásgátló hatású szerek, fájdalomcsillapítók is helyet kapnak a visszérgyulladás okozta tünetek és panaszok kezelésében.( Colvita kapszula )

Azonban ilyen betegségben már nem kell szenvedni.  
                           
Rendszeresen használjon biológiailag aktív kollagént.

természetes kollagén Silver jótékony hatása elsősorban fájdalomcsillapítás, a csúnya hálós sodrott erek, elhalványulnak, és szinte láthatatlan lesz.

A természetes kollagén használók is kiemelték a pozitív hatását  - visszért egyértelműen csökkenti.

Miért történik ez? Miben fejti ki jótékony hatását a  biológiailag aktív kollagén? 

Érdemes megjegyezni, hogy a kollagén egy természetes aktív biokozmetikum, amely képes megbirkózni nem csak égési sérülésekekel ,hanem különböző betegségekkel.  
Természetes Kollagén biológiai szerkezete megegyezik a szervezetünkben megtalálható kollagénnel, ezáltal képes beépülni és serkenteni a működését! 
Így a használatával ebben az esetben segít a visszerek kezelésében, megelőzésében.


 vélemény:

„Már három hete nem tudtam járni, amikor a lányom rávett arra, hogy próbáljam ki a kollagént. Az első "bekenés" után azonnal csillapodott a fájdalom. Minden kezelésnél egyre jobb lett!Egy hét múlva pedig az "imádott" lábteniszen is részt tudtam venni. Pedig 68 éves vagyok...Köszönöm Nektek!

Schummer István; Balassagyarmat


Ne feledje, a legértékesebb számomra az Ön véleménye. 
Tehát, ha szeretné, ossza meg észrevételét másokkal.
Megjegyzést szeretne megosztani velem?
Kattintson az alábbi linkre, és írjon.
Kérdéseket és a megjegyzéseket várom!
bannmercsere websas.hu
Google PageRank
Gyógyítás alternatív gyógymódokkal Bannercsere extra.hu toplista bannercsere Bannercsere weblap statisztika 4xl.hu Ajándék.wyw.hu LinkBank Magyar Honlap Linkek Tárhely | Webáruház készítés anti spam Szakma és nyelvvizsga egy tanév alatt! - www.liaiskola.hu