2008. december 21., vasárnap

Arcápolás

Őszi bőrápolás Colway termékekkel





Hogyan óvja a bőrét ősszel?

Az elmúlt forró , nyári hónapokban az erős napsugárzás, a víz és a szél igénybe vették a bőrünket.

Ilyenkor, ősz tájékán különleges gondot kell fordítanunk az arc- és bőrkezelésre.
A bőrápolás leghatékonyabb szerei a természetes alapanyagú kozmetikumok, melyek regeneráló hatásúak.Nagyon fontos tudnivaló még , hogy alapvető őszi ápolásként meg kell tisztítanunk bőrünket az elhalt hámsejteket, így a nyár emléke, a szép, egyenletes lebarnulás a téli hónapokban is látható marad!

Szeles, párás, hideg őszi - téli napokban sokkal több támadás éri bőrünket, akár a szabadban vagyunk, akár a fűtött szobában.Ilyenkor különösen fontos, hogy a bőrünknek megfelelő ápolási módszereket válasszuk.

Vigyázni a bőrünkre néha megterhelő, de ez olyan dolog, amit nem érdemes elbliccelni.
Aki eleget tesz ennek a "női kötelességnek" az elnyeri méltó jutalmát.
Íme, néhány könnyen követhető tanács!

A bőrápolás legfontosabb alapja a megfelelő bőrtisztítás ezt ki kell hangsúlyozni, mert e nélkül a legszuperebb termékek is hiába valóak, nem érhetünk el velük a várt eredményt!

A legjobb bőróvó stratégia:

Használjon lágy arclemosót a smink, és a piszok eltávolítására, de olyat, ami kíméletes a bőrhöz.Kerülje a pórus-eltömítő krémeket.Inkább az olajmentes hidratálókat részesítse előnyben, ezekből is azokat, amelyek olyan antioxidánsokban gazdagok, mint a természetes C- és E- vitamin.Az elhalt hámsejteket eltüntetheti, ha párszor egy héten finom szemcséket tartalmazó termékekkel leradírozza az arcát.

A legjobb hatóanyagok - ezt keresse a krémben!

Olvassa a krémek összetevőit, és nem is tudja, melyik mire jó?
Ha a legjobb anyagokkal szeretné kényeztetni a bőrét, akkor ezeket keresse az ápolókban, amikor vásárol!

A Colway természetes kollagén termékek használatakor nem kell már keresnie a legjobb és legkíméletesebb anyagokat, mert MEGTALÁLTA, ezek csupa természetes anyagokat tartalmaznak!

Minden alkotó eleme fontos és tápláló bőrünknek, sőt az egész szervezetünket, védjük és tápláljuk a természetes kollagénnek köszönhetően ami rövid idő alatt képes beépülni minden sejtünkbe.
A Colvita kapszulával erősítjük az immunrendszerünket ami nagyon fontos a hűvös szeles időszakban, hisz nem szeretnénk az ünnepek hangulatát elrontani azzal, hogy betegek vagyunk.
Arra gondol, hogy hol vannak még az ünnepek?

A szervezetünkre vigyázni kell !

Ha gondosak vagyunk, megelőzhetjük a ráncok kialakulását, ha már megjelentek akkor is kezünkben a megoldás hisz a Colway természetes kollagént ismerjük és használjuk.

Személyes tapasztalatokat átadni egyszerűbb, mint egy tananyagot!

Ha csak önre néznek az ismerősök és megkérdezik, mi a titka akkor szívesen beszél Nekik az ön TITKÁRÓL és már is felkeltette bennük a vágyat, mert ki ne szeretne " SZÉP ÉS EGÉSZSÉGES " lenni.

Colway Webáruház

Kézápolás

A puha kezek titka a megfelelő ápolás.


Hadd lássák az emberek az Ön gyönyörű kezeit!

Ha Ön azt szeretné, hogy a keze sima és selymes legyen, gondoskodjon a megfelelő ápolásról, főként a téli időszakban.

Selymes bőr - karnyújtásnyira!

Rendszerint nem tudatosul bennünk, hogy a kezünk testünk egyik leginkább látható része,így sokat elárul rólunk.Mivel a kéz a nem- verbális kommunikáció fontos része, minden alkalommal szem előtt van, ezért fontos , hogy gondosan ápoljuk.

A szép ápolt kéz is akkor mutat igazán jól és akkor vonzza a szemet, ha a körmei is szépek.Ügyeljen arra, hogy kezei ne száradjanak ki, és ne repedezzenek!

A hűvös őszi hőmérséklet és a fűtött szoba gyakran kiszárítja a kezet - a bőr durva lesz és kipirosodik.Ezért különösen fontos, hogy ebben az időszakban pótolja a bőr nedvesség tartalmát.

Természetes Kollagénnel és hidratáló krémekkel, és ebben az alábbi néhány ötlet is segíti Önt:

- Kertészkedés és mosogatás közben kesztyűvel óvhatja kezeit és körmeit!
- Télen hordjon meleg kesztyűt, amely megvédi a kezeit a zord időjárás hatásaitól!
- Óvja kezeit védő kenőccsel a nyári meleg és az UV sugarak ellen is!
- Ne használjon acetont, mert az kiszárítja a köröm ágyat és a körmök tájékán!
- Ne felejtse el rendszeresen manikűrözni a körmeit!

Napi 1-2 alkalommal kéz mosás után használjuk SILVER vagy GRAPHITE kollagénből 1-2 cseppet.Minden esetben vizes felületre kenjük és hagyjuk felszívódni.

Erősíti a körmöket, gyorsítja a növekedést, simává és selymessé teszi a bőrt, megvédi a külső káros hatásokkal szemben, és megakadályozza a köröm ágyak berepedését is.

Elárulok egy titkot,ha fokozni akarjuk a látványt, elkerülni hogy kezünk árulkodjon a munkánkról és korunkról, ezért heti 1-2 alkalommal használjunk Colway bőr radírt, mely a korall őrleménynek és a rendkívül gazdag összetevőknek köszönhetően eltávolítja a felső elhalt hám réteget, táplálja és puhítja bőrünket.
A bőr radír lemosása után vigyen fel néhány csepp természetes kollagént!.... mert kezünk is megérdemli a kényeztetést.

Colway Webáruház

Partnereink

Colway Webáruház


Colway Kozmetika

http://andicolwaykozmetika.blogspot.com/

Székesfehérvár, Torony sor 8.

Takácsné Kálmán Andrea

Kozmetikus

Mobil: 70/392-4406



Mangó Szépségszalon

Bodajk, Táncsics 41/A.

Rajos Krisztina

Kozmetikus

Tel: 30/830-3623



ADONISZ Férfikozmetika

Sereghy Emese (kozmetikusmester)

Székesfehérvár,  Gyümölcs utca18.

Tel.: 06 20 / 319 18 78

http://www.adoniszkozmetika.hu/



Csúcsforma testformáló szalon

Székesfehérvár, Károly J. u. 1.

http://www.szinvonal-studio.hu/fogyi.htm

Filep Tünde: 30/468-2967

- REGEN TriPollar TMRF technológia alkalmazásával gyors hatékony helyi fogyasztás, bőrfeszesítés fájdalommentesen.

- PRESOR 03M nyomásterápiás kezelés

- Dietetikus, természetgyógyász, mozgástréner tanácsadás




Hotel Azúr Szállodaipari Zrt. - 8600 Siófok, Erkel Ferenc utca 2/C. - Telefon: 00 36 84 501 400
E-mail: info@hotelazur.hu
http://www.hotelazur.hu/index.php?pid=17&sid=19



Fehérhajó Revital Center
H – 1052, Budapest, Fehérhajó u. 12-14.
Tel/Fax: 06-1-267-4758
Tel: 06-1-267-3452, (36 30) 838-0238
Web: www.feherhajorevital.hu
E-mail: info@feherhajorevital.hu

Nyitva tartás: hétköznaponként 8-20 óráig.

Internetes bejelentkezés: info@feherhajorevital.hu

Folyadékfogyasztás

A normális életműködéshez nélkülözhetetlen a folyadék. 2-2,5 liter mennyiségre van szükségünk naponta. Ebbe beletartozik a szilárd és más táplálékaink víztartalma is.

Ha ételeink folyadéktartalmától eltekintünk, akkor is innunk kell kb. 1,5 liter folyadékot minimum.

Legjobb szomjoltó a tiszta víz. Nagy melegben, az ásványi anyagok pótlására az ásványvíz a megfelelő (természetesen a szénsavmentes változat).

A helyes víz fogyasztás evés előtt fél órával, és evés után 2 órával igyál tiszta vizet jótékony hatása van.

Ihatunk frissen préselt zöldség, vagy gyümölcsleveket, vagy ha vásárolunk, akkor ügyeljünk a minél nagyobb gyümölcstartalomra.

A magas cukortartalmú, szénsavas üdítőitalok minél ritkábban kerüljenek poharunkba. Ezek általában egészségtelen adalékanyagokban is bővelkednek, nem ajánlottak gyakori fogyasztásra.

Kávé fogyasztása mértékletesen történjen.

Alkoholos italok is csak mértékkel fogyaszthatók. Fontos tudni, hogy az alkohol sejtkárosító hatású, valamint komoly többlet energiát, plusz kalóriabevitelt is jelent.

Fogyókúrás szempontból is igen kedvező a megfelelő mennyiségű napi folyadékfogyasztás.

Agyunk sokszor nem tesz különbséget szomjúság és éhség között. Meglepően hangzik nem? De igaz! Lehet, hogy nem is éhes vagy, mikor nassolsz, sokkal inkább szomjas? Mielőtt enni kezdenél, igyál meg egy nagy pohár vizet!

Miért?

A víz elősegíti az elfogyasztott táplálék emésztését, felszívódását és kiválasztását, energizál, nélkülözhetetlen a test alapvető funkcióihoz, továbbá segíti a méregtelenítést. Ezen kívül étvágycsökkentő is. E nemes nedű többek között bizonyos vitaminok, ásványi anyagok, aminosavak oldószere, a tápanyagokat szállítja a sejtekhez, eltávolítja az anyagcsere során keletkezett felesleges termékeket.

Ha nem iszol elég vizet, hajlamosabb leszel arra, hogy túledd magad.

A veséknek bőséges mennyiségű vízre van szükségük ahhoz, hogy megfelelően működjenek. Ha a vese nem jut elég vízhez, a májnak kell besegítenie, és átvállalni a vesétől néhány funkciót. Ez viszont azt okozza, hogy a májnak nem marad energiája arra, hogy az alapvető feladatát ellássa, vagyis energiát állítson elő az elraktározott zsírból. Így a fogyás abbamarad, vagy legalább is képtelen lesz egy bizonyos súly alá menni a diétázó. Tehát ha rengeteg vizet fogyasztasz, felgyorsíthatod a zsír-anyagcserét.

Ha sokszor iszol, gyakran öblíted a nyelved, az megtisztítja az ízlelőbimbókat az olyan ízanyagoktól, amik könnyen válthatnak ki szénhidrát-éhséget. Ráadásul a vízzel teli pocak nem lesz éhes az étkezések között, így nem merül fel a csak-hogy-rágcsáljak-valamit jellegű bűnbeesés lehetősége

Amikor a szervezetet megfosztjuk a megfelelő mennyiségű folyadék-beviteltől, a gyomor a bélrendszer alsó részéből vonja ki a vizet, így a széklet bekeményedik. A víz egyik legfontosabb szerepe a méreganyagok kimosása a testből - ez a zsíranyagcsere szempontjából létfontosságú folyamat, mivel a hulladék hamar felgyülemlik.

És hiába fogyasztod a rostokat is, ha nincs mellé elegendő víz, amit felszívjon, hogy ezáltal segítsen a mellékhelyiség-ügyeken.

Amennyiben szeretnéd, hogy a fogyásod stabil és problémamentes legyen, egyszerűen csak igyál annyit, amennyi beléd fér - és még egy pohárral.

Fontos még megjegyezni, hogy dehidratáció pedig kóros fáradtságot, fejfájást okozhat - a fejlett nyugati államokban a lakosságnak majdnem a fele küszködik ezzel a problémával.

Éppen ezért, jó, ha tudjuk, hogy testünknek mennyi folyadékra van szüksége: mivel ez a mennyiség a testtömeggel is összefügg, ezért a kívánatos folyadék-bevitel napi mennyiségét nők esetén kilenc pohárban, férfiak esetén pedig tizenkét pohárban szokták meghatározni.

Amennyiben naponta több mint hat pohár vizet iszunk, akkor jó esélyünk van arra is, hogy elkerüljük a húgyhólyag rákos megbetegedését. Több tanulmány szerint a megfelelő folyadékfogyasztás a mellrák és a vastagbélrák kialakulásának a kockázatát is csökkenti.
Tehát, igyunk bátran és sokat …. TISZTA VIZET !!!!!!!!!!


Cikk: Dr.F.Batmanghelidj

A tested vízért kiált című könyve

Amikor az emberi szervezet az egyedfejlődés során a víz ősközegében létező fajokból kialakult, a víz életadó saját­sága öröklődött tovább. A víz szerepe az élő fajok szervezetében, beleszámítva az emberét is, nem változott meg az élet sós vízből jövő, később édes vízhez alkalmazkodott első teremtményei óta.

A korábbi vízben élő fajok kollektív élményei, hogy bármi­kor kiszáradhattak, szomjan pusztulhattak stresszes álla­potot hoztak létre bennük. Ez a "stressz" egy erőteljes fizi­ológiát alapozott meg a test csekély víztartalékainak válság­kezelésére. A mai "stresszelt" emberekben pontosan ugyan­ez a folyamat és válságkezelés van kialakulóban. A folya­mat elsősorban egy szigorú víztartalék kezelést foglal ma­gában.

A "víztartalék kezelési rendszer" az egyetlen mód a megbizonyosodásra, hogy a megfelelő mennyiségű víz és az általa szállított tápanyagok elérik a létfontosságú szerveket, amelyeknek szembe kell nézniük bármely új stresszhelyzettel. Az életben maradáshoz ez a folyamat válik egyre inkább megalapozottá a természetes ellenségekkel és a ragadozókkal szemben. A küzdj vagy fuss helyzetekben ez a végső működő rendszer az életben maradáshoz. Ugyanez a rendszer működik társadalmunk modern életének versengő környezetében.

Fejlett társadalmakban azt gondolják, hogy a tea, kávé, alkohol és a különböző üdítőitalok megfelelő helyettesítői a tiszta természetes víznek, amire a "stresszelt" szervezetnek szüksége lenne. Ez egy elemi és végzetes tévedés. Ezek az italok valóban tartalmaznak vizet, de emellett vízelvonó (dehidratáló) anyagokat is tartalmaznak. Eltávolítják az őket feloldó vizet és szerve­zetünk víztartalékaiból is elvonnak! Manapság a modern életstílus a kereskedelmi italoktól teszi függővé az embert. A gyerekeket nem késztetik és nem tanítják meg a víz ivására, így mindenféle szénsavas italoktól és cukrozott gyümölcslevektől válnak függővé. Ugyanakkor az üdítők "kultúrált" íze automatikusan csökkenteni fogja a vízivás ösztönét, amikor épp nincs a közelben üdítő.

Testünknek a "száraz száj" tünetnél sokkal több jelzése van a szomjúságra. Nyilvánvaló a gyógyászat legnagyobb tragé­diája, hogy szakemberei nem értették meg az emberi szer­vezet vízért kiáltó sikolyát.
Testünknek szüksége van legalább napi 6-8 pohár (2,5 de­ciliteres vizes pohár) vízre.

Az alkohol, a kávé, a tea és a koffein tartalmú üdítőitalok nem számítanak víznek. A vízivásra legmegfelelőbb idősza­kok (a klinikai gyomorfekély kezelésekben tapasztaltak): reggeli, ebéd és vacsora előtt fél órával egy pohár víz két és fél órával minden egyes étkezés után hasonló mennyiségű víz. Ez a legminimálisabb mennyiségű víz amire a testünknek szüksége van. Testünk vízhiányának megszüntetésére kettő­vel több pohár vizet kell innunk a legnehezebb étkezések körül vagy lefekvés előtt.

A szomjúságot mindig ki kell elégíteni. A vízfogyasztás növelésével a szomjúsági mechanizmus hatásosabbá válik. Testünk ezután már több vizet fog kérni, mint a fenti minimum. Az étkezési időkhöz beállított vízfogyasztás megelőzi a vér besűrűsödését, ami egyébként a táplálék bevitel következménye lenne, mivel vizet von el a sejtek körüli térből.

A gyógyászatban jelenleg nagyon sokan nincsenek tisztában a testünkben található víz kémiai szerepével. A dehidráció néhány folyamatot leállít a szervezetben. A szigorú és tartós dehidráció során vízadagoló programunk által adott külön­böző finom jelek a test ismeretlen kórós állapotaiként jelen­nek meg. Ez a legalapvetőbb tévedés, ami eltérítette a klini­kai gyógyászatot. Ez tartja vissza az orvosokat, hogy egy­szerű gyógymódokat vagy legalább megelőző tanácsokat tudjanak adni néhány főbb betegségre.

Hagyományosan az orvosok gondolkodók és filozófusok voltak. Csak mostanában kényszerítették őket arra, hogy az egyetemi klinikák előemésztett tananyagát memorizálják. Természetesen, s főleg nem Magyarországon, helyezi min­den orvos saját hasznát a tanácsot kérők jóléte elé. Az amerikai üzlet az üzlet, felfogású orvoslásnak nincs joga meggátolni az egyszerű "nem vagyunk betegek csak szomjasak" üzenet széles körben való terjedését.

Az orvostudomány technika orientált fejlődését, elmés mechanizmusokon alapuló termékek tették lehetővé. Ez is plusz költséget jelent a gyógyászatban. A gyógyszerek bonyolulttá és költségessé válásának egyik legnyilvánvalóbb oka az, hogy a gyógyászati termékek gyártása és kutatása és végül a betegek labor eredményeinek kiértékelése egyre hatalmasabb összegekbe kerül.

Amikor az emberek elkezdik megérteni, hogy a víz a test számtalan kóros állapotában önma­gában a legjobb természetes gyógyszer, a gyógyászat szent tudományában lévő mesterséges ködfelhők szétoszlanak.

A víz a gyógyszerek legolcsóbb formája, ami megelőzi a dehidrációs tüneteket. Olyan egy­szerű probléma, mint a dehidráció idővel létrehozza az eddig ismert fő betegségeket; egy jól szabályozott és folyamatosan éber figyelemmel kísért napi vízfogyasztás pedig meg fogja előzni a legtöbb, modern társadalmunk által szenvedett betegséget.

Bőrápolás

Ingyenes kipróbálási lehetőség

Cégünk rendszeresen tart előadásokat, a Colway termékekről kipróbálási lehetőséget ad, melyeken megtudhatja, hogy mely termékeket milyen cél érdekében ajánlunk.
Az előadásokon rendszeresen hallhat saját kézből származó tapasztalatokat, valamint lehetősége nyílik az életvitel különféle szakterületei magas szintű képviselőinek (kozmetikusok, fodrászok, természet gyógyászok...) előadását is hallani.
Előadásainkra , Bemutatóinkra az ország különböző területein, folyamatosan és rendszeresen kerül sor, így ha ebben a rovatban éppen nem is látni a lakóhelyhez közel lévő hely és időpontokat, hívjon és kérdezzen készséggel állok rendelkezésére.




Cím:
Megyei Művelődési Központ-Barátság Háza
8000 Székesfehérvár, III. Béla király tér 1. földszint 02 terem




Akkor jöjjön el, és hallgassa meg szakembereink véleményét, megoldási javaslatait!

A részvétel ingyenes!

Kérem küldjön visszajelzést, hogy részt tud -e venni!

Mindenkit sok szeretettel várunk a Colway-találkozón!



Üdvözlettel:

Boros Jolán

szépség és egészség tanácsadó

Elérhetőség :

Colway Hungary

Levél cím: 8136 Lajoskomárom, Ozorai u. 7/a.

Telefon, Fax: 25/240-745
Telefon: 25/240-704

E-mail: borosjoli@gmail.com

Mobil: 70/327-4503

Skype-név: borosjoli
Webáruház
bannmercsere websas.hu
Google PageRank
Gyógyítás alternatív gyógymódokkal Bannercsere extra.hu toplista bannercsere Bannercsere weblap statisztika 4xl.hu Ajándék.wyw.hu LinkBank Magyar Honlap Linkek Tárhely | Webáruház készítés anti spam Szakma és nyelvvizsga egy tanév alatt! - www.liaiskola.hu