2008. december 4., csütörtök

Tapasztalatok

Vélemények, tapasztalatok

Tapasztalataikat és visszajelzéseiket, kérem írja meg pár sorban (honnan halott a kollagénről, milyen tünetére használta és milyen eredménnyel, mennyi ideig). Várom visszajelzését a következő email címre: borosjoli@gmail.com Adatait bizalmasan kezelem!
Teljes nevét csak az Ön kérésére írom ki!

Sziasztok!

Én mindenkinek ajánlom a Colway termékeit, nekem nagyon bevált.Két éven belül kétszer szültem, amit a bőröm nem nagyon tolerált,így a második szülés után már tele voltam striákkal. Mi tagadás, nem egy szép látvány.Mivel a striák már a terhesség utolsó harmadában láthatók voltak,szülés után másnap elkezdtem használni acollagént.
Ennek már két hónapja és azóta nagyon sokat javult a hasam.Már fele annyira sem látszódnak a csíkok.Ha így halad, nyáron már szégyenkezés nélkül vehetek fel bikinit a strandra.A Colway nélkül ezt nem tehetném meg.

Kóczánné Virág Zsófia, Siófok


„Már három hete nem tudtam járni, amikor a lányom rávett arra, hogy próbáljam ki a kollagént. Az első "bekenés" után azonnal csillapodott a fájdalom. Minden kezelésnél egyre jobb lett!Egy hét múlva pedig az "imádott" lábteniszen is részt tudtam venni. Pedig 68 éves vagyok...Köszönöm Nektek!

Schummer István; Balassagyarmat


„66 évesen súlyos csontritkulásban szenvedek, és néhány hónapja teljesen mozgásképtelenné váltam, az ágyból sem tudtam felkelni. Hosszas kórházi kezeléseket követően járókerettel néhány lépést tudtam megtenni, ekkor kezdtem el használni a kollagént, elsősorban a gerincemre. Alig 1 hónapos használat után már a járókeretet sem kellett használnom, a fájdalmaim nagymértékben csökkentek, újra képes vagyok ellátni a mindennapi teendőimet! A kollagén használatát egyetlen nap sem hagyom ki!"

Fésű Istvánné, Fejér-megye


„10 éve szenvedtem az arcomon szinte folyamatosan jelen lévő ekcémától. A piros foltok viszkettek és nagyon zavartak is. Amikor hallottam a természetes kollagénről rögtön elkezdtem használni a Platinumot. 2 héttel később az ekcéma nyomtalanul eltűnt az arcomról. Azóta is használom, és az arcom sokkal hidratáltabb a kollagén hatására! Nagyon örülök, hogy éltem ezzel a nagyszerű lehetőséggel!"

Mária, Veszprém-megye


„Hosszú ideje szenvedtem a hajhullától, amikor egyik ismerősöm felhívta a figyelmemet a kollagén jótékony hatásaira. Vásároltam egy Graphite-ot, és hajmosás után rögtön bemasszíroztam a fejbőrömbe. Kb. 20 nap után azt tapasztaltam, hogy a hajhullásom szinte teljesen megállt, és az amúgy őszülő-ritkuló hajam dúsabbá, erősebbé vált!"

Zoltán, Szabadbattyán


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Anikót 2007. június 12.-én munkából hazafelé menet elütött egy motorkerékpáros. Nyílt törést szenvedett az alkarján, a szárkapocs csonton, melyet megműtöttek és egy fémmel rögzítettek.
2007. június 14.-én kezdte használni a Colway Természetes Kollagént, napi 3 alkalommal a seb környékére.
2007. július 6.-tól napi 1-szer kezelte a heget.
Az eredmény az alábbi képeken látható.

2007.június 14.

2007.június 14.

2007.július 6.

2007.július 6.


2007.augusztus 7.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Attilával 2006.10.13-án történt egy baleset ( flex korong szétrobbant, és a szilánkok mély vágásokat okoztak az orrán, száján, állán), 80 öltéssel varrták össze a sebeket. 3 napos kórházi megfigyelés után hazakerült, és rögtön elkezdte használni a természetes kollagént (Platinum). A gyógyulási folyamat rendkívül felgyorsult, a mély sebek helyén csupán vékony csík látszik.

2006.október.16
2006.december.24


… és 1 évvel a baleset után!
2007.október 9.



Sziasztok !


Sokat hallottam erről a termékről ,de akkor még nem láttam szükségét a használatához.
Három gyönyörű gyermek édesanya vagyok, két nagyobbik iskolás a legkisebb másfél éves.
Ugye nem kell mondanom egyik megbetegszik utána a másik is.Sokat jártam doktorhoz velük.
Lányomnak felszúrták a fülét sajnos akkor még nem használtam a kollagént.
A kisebbiknél már kipróbáltam a fülére ,és a torkára nem hittem benne de használt.
Amikor nagyon fájt a torkunk 4-5 alkalommal is használtuk van egy kis fájdalom csillapító hatása.
Nekem meg nagyon csúnya lett a bőröm a terhesség után ,nem is éreztem jól magam ezektől a terhességi csíkoktól.
Én is használtam sokat halványodott, már jobb is a közérzetem.Nekem a tanácsadóm a SILVERT ajánlotta 50 ml vettem, nyolc hónapig elég volt ,de használtuk még égésre, bőrkipirosodásra, vágásra, horzsolás ,sebre, szájba a hólyagokra, a fiam foga amikor kijött arra is jó volt.
Így gyógyszertárba sem költünk annyit ,így azt a pénzt gyermekeimre költöm.
A mi családunkat meggyőzte nekem az ő egészségük mindennél fontosabb.

Beáta, Lajoskomárom


Sport balesetet szenvedett a hölgy, aki ezt írta.
Jobb vállamban egy szalag elszakadt és kettő sérült, műtétre került sor az orvos szerint 6-8 hét kell a gyógyuláshoz utána gyógytorna. Három hét múlva ellenőrizte az orvos, és azt mondta, hogy teljesen gyógyult. A csavart 5. héten vette ki az orvos.
Rövid idő után újra sportoltam és semmi fájdalmam nem volt.
A sérülés első napjától kentem Silver kollagénnel, és Colvita kapszulát szedtem igaz dupla adagban, mert gyorsan akartam gyógyulni. A kollagén segített a gyors gyógyulásban és fájdalmaim sem voltak.
Én a Colway kollagént használom azóta minden rándulás,húzódás megszüntetésére eredményesen.


Egy pár kép a gyógyulásokról!










A képen jól látható a gyógyulás !
Colway Természetes Kollagén Platinumot használtak, semmi más gyógykészítményt.

bannmercsere websas.hu
Google PageRank
Gyógyítás alternatív gyógymódokkal Bannercsere extra.hu toplista bannercsere Bannercsere weblap statisztika 4xl.hu Ajándék.wyw.hu LinkBank Magyar Honlap Linkek Tárhely | Webáruház készítés anti spam Szakma és nyelvvizsga egy tanév alatt! - www.liaiskola.hu