2009. augusztus 2., vasárnap

1 Mi a kollagén, és hogyan működik?

Kollagén titok

A természetes kollagén az igazi kulcsszó arra az Ön által is biztosan többször ismételt kérdésre, hogy hogyan tudja megőrizni szépségét és fiatalságát!

A kollagén felfedezése Lengyelországban

Ezt a nagyszerű terméket lengyel tudósok fedezték fel a Gdansk-i Egyetemen, ami a 90-es években a kozmetikai ipar szenzációja volt!

A természetes kollagén egyedi formulája laboratóriumban került kifejlesztésre a világ első kozmetikumaként, melynek alapja hal- kollagén.

És hogy még ennél is tovább menjünk a gyógyászatban nagyon sikeresen használható különböző problémák kezelésére, melyekről később még lesz szó!

Ez a termék képes az emberi fehérjék szerkezetének javítására, és nem veszíti el a működésének kulcsát a hármas hélix szerkezetet szobahőmérsékleten sem!
A kollagént egy édesvízi halfajta bőréből nyerik, és hernyóselyem szálak segítségével szűrik.
Teljesen természetes módon, színező és illatanyag hozzáadása nélkül készül.



1. Kezdjük az elején!Mi a kollagén, és hogyan működik?

Arról, hogy mi a kollagén az embereknek nagyon sok hajmeresztő ötlete van, de hogy mi is valójában, azt nem tudják!
Higgye el, közvélemény - kutatás az alapja, nagyon vicces válaszokkal találkoztam!
Ezért most elsőként tisztázzuk, hogy mire hat!

Egy kis biológia, tényleg egy kicsi...

Kollagén - fehérje, mely az emberi szervezetben található fehérje állomány 30%-át, bőrünk fehérjéinek 70%-át alkotja, jelen van minden belső szervünkben, csontban, a porcokban, az ízületekben, a szemben, a fogakban, a fogínyben, a vérben, az erekben egyszóval mindenhol.
A szervezetünkben található kollagén vázfehérje, tehát NAGYON FONTOS alkotórészünk!
Tehát ez a kollagén jelentése biológiai értelemben.
A szervezetünkben megtalálható kollagén az idő előrehaladtával öregszik, csökken a működőképessége, kevesebb vizet tud megkötni, ezáltal rugalmatlanná válik, és mivel az egyik legfontosabb alkotórésze szervezetünknek öregszik, öregszünk mi is!
Én is, Ön is, a szomszédja is!
És mivel a kollagén mindenhol megtalálható a testünkben, mindenütt öregszik - persze eltérő ütemben, attól függően, hogy hol milyen gyorsan cserélődik ki a kollagén állományunk.
Például a májunkban a kollagén újratermelődésének ideje kb. 30 nap, míg a bőrünkben kb. 120 nap alatt.

Az öregedésnek nem minden esetben vannak látható jelei, van, amikor csupán érezhetőek, vagy bizonyos esetekben, még az sem.
Látható jelek az arcon, nyakon, dekoltázson az először alig látható, majd egyre mélyebb ráncok.
Érezhető jel például az ízületi fájdalmak, térdfájás, zsibbadások.
Az esetek döntő többségében a csontritkulás is a kor előrehaladtával alakul ki, illetve fokozódik, és ez az, amit nem látunk, sőt nem is érzünk, aztán amikor megbotlunk és elesünk aztán néhány óra múlva már begipszelt kézzel megyünk haza a kórházból, pedig " nem is estünk nagyot ", akkor döbbenünk rá, hogy mi is lehet a probléma!

A fenti problémák mindegyike - ráncok, ízületi fájdalmak, csontritkulás - nagyrészt azért alakulnak ki, mert a bennünk lévő kollagén egyre kevésbé tud működni, rugalmas lenni, kevesebb víz felvételére alkalmas!Nem jelenti azt, hogy " elfogy " belőlünk a kollagén!

És ez az, amiért mi TUDUNK SEGÍTENI a fenti és még nagyon sok hasonló problémán!

Hogy mégis mivel, amikor már mindenféle kencét használt mindenki, eredménytelenül (hangzik a már oly ismerősen csengő kifogás)?!

COLWAY TERMÉSZETES KOLLAGÉNNEL!

2 Mi a Colway Természetes Kollagén?

Egyedülálló fehérje készítmény, mely természetes összetevőinek köszönhetően fiatalítja, regenerálja szervezetünk sejtjeit,serkentve szervezetünk kollagén állományát.



Az itt látható kép a hármas hélix szerkezetet ábrázolja, mellyel a Colway Természetes Kollagén rendelkezik, ÉS az emberi szervezet IS!

Tehát a kollagén titok nyitja az, hogy a Colway Kollagén biológiai szerkezete megegyezik a szervezetünkben megtalálható kollagénnel, ezáltal képes beépülni abba és serkenteni a működését!

Mert ez természetes, és nem szintetikus.És ez az,amiért ennyire hatékony a Colway Természetes Kollagén a sok különféle kollagén nevezetű " készítménnyel " szemben.

A Colway Természetes Kollagén egy édesvízi halból kinyert ápolószer, melyet másfél évtizedes laboratóriumi kutatómunka eredményével fejlesztettek ki lengyel rákkutató professzorok!

Kicsit bővebben:
- A fenti említett leírás alapján azt már tudja, hogy mi alapvetően a kollagén - egy fehérje, mely az emberi szervezetben megtalálható, de mivel csökken a működőképessége - méghozzá 25 éves korunk után nagymértékben -, a halból kinyert kollagén használatával serkenthetjük a kollagén állományunk működését.
- Ez a termék nagyon egyszerűnek látszik, hiszen alig találunk benne néhány alkotórészt, és pont ez az, amiért olyan hatásos!
- Teljesen természetes!
- A lengyel kozmetikai iparról sokat nem kell mondanom, köztudottan kiváló minőségű kozmetikumokat fejlesztettek ki eddig is, beleértve a hal kollagén egyedülállóságának felfedezését.
- És ez a felfedezés nem egy pincéből indult, hanem a Gdanski Egyetem kutatóprofesszorainak laboratóriumából.

Ha bárkinek szeretné röviden elmondani, hogy mi is az, amivel Ön tud Neki segíteni, csak mondja ezt:
" Egy természetes ápolószer, mely szervezetünk egyik legfontosabb alkotórészét képes újra működésbe hozni, a neve kollagén."

Kinek ajánlott a kollagén használata.

Kortól, nemtől függetlenül bárkinek, akinek problémája van azért, akinek nincs megelőzés képen.

3 Természetes kollagén előnyei?

Miért és hogyan használható a Colway természetes kollagén?

A Colway Természetes Kollagén egy olyan zselé állagú ápolószer, mely valójában kortól, nemtől függetlenül képes segíteni különböző szépészeti és gyógyászati eredetű probléma kezelésében!

Egészség egy cseppben!

Egészségesnek lenni nem kiváltság, de tenni kell érte!

Induljunk ki abból, hogy mit jelent az egészség, mit jelent egészségesnek lenni?!
Lássuk mit ír egy lexikon:
" Egészség a betegséggel ellentétes fogalom, és nehezen definiálható.
Általában egészségesnek mondjuk azt, akinél valamely kimutatható betegség nincs jelen!
Az egészség fogalmához természetesen nemcsak az érzékszervek, a vegetatív működések, a mozgás épsége szükséges, hanem a szellemi működéseké is.
Az egészség megóvását, tudomány megelőzése által is törekszik elérni."

Nehéz megállapítani tehát, hogy ki mikor egészséges!
Véleményem szerint, ha jól érezzük magunkat a bőrünkben, elegendő energiánk van, nem vagyunk fáradékonyak, nem fáj semmink, talán már mondhatjuk is magunkat egészségesnek!
Ön most ebben a pillanatban egészségesnek érzi magát?

Azért, hogy teljesen egészségesek lehessünk nagyon sokféle módon kell óvnunk szervezetünket!

A Colway Természetes Kollagén nagyban hozzájárul ehhez, mert:

- Természetes alkotórészekből áll, amelyeket szigorúan laboratóriumi körülmények között tesztelnek, kezelnek, és készítenek elő az üvegekbe töltésre.
- Az alkotórészeket nem vegyszerekkel tisztítják, hanem " egyszerűen" szűrik.
- Nem tartalmaz szintetikus tartósítószert, csupán növényi eredetű állagjavító összetevőt, csekély arányban.
- Egy mellékhatások nélküli ápolószer, mely az extra érzékeny bőr, de még akár a baba popsi ápolására is kiváló.
- És ami a legfontosabb!Serkenti az öregedő, rosszul működő kollagén állományunk működésének hatékonyságát, pótolhatja a "kikopott" ízület, ezzel nagy mértékben csökkenti a fájdalmat.
- Különböző bőrproblémák kezelésében segít.
- Javítja a különböző kezelések hatékonyságát, tehát gyorsítja a gyógyulási folyamatokat.
- Érrendszerrel kapcsolatos problémák kezelésére kiváló.
- A vérnyomást normalizálja, mely nagyon nagy eredmény, hiszen köztudottan rengeteg ember, főleg középkorú, és idősebb szenved magas vérnyomással, melyre sok esetben alkalmaznak gyógyszeres kezeléseket, gyakran rengeteg mellékhatással!
- Gyulladt sebek, fekélyek, felfekvések, gyógyítási folyamatát gyorsítja, mely sokszor a teljes keringést is befolyásolja.
- Nem lehet túladagolni, mert a szervezet számára felesleges kollagén egyszerűen nem épül be.

Ezért biztonsággal alkalmazható akár gyermekeknél, de ugyanúgy időseknél is!

- A láb és köröm gombás eredetű megbetegedéseink gyógyításában is nagy szerepe van.
- Pikkelysömör tüneteinek enyhítésére nincs jobb készítmény!
- Lassítja a csontritkulást és a fájdalmat is csillapítja már előrehaladott csontritkulásnál.
-Visszér és hajszálér problémák kezelésére kiváló.

A sort még sokáig folytathatnám, mert számtalan hazai és nemzetközi eredmény számol be a Colway Természetes Kollagén nagyszerű hatásáról.

Az egészség megőrzéséért még rengeteg dolgot kell, és sokat tilos tenni!
Például elengedhetetlen a helyes, vitaminban, ásványi anyagokban gazdag, tartósítószerektől mentes táplálkozás.
Fontos a rendszeres mozgás, mely nem csak a testet, de az agyunkat is frissíti, növeli állóképességünket, és ellenálló képességünket.

Szépség egy cseppben!

A szépség a látható egészség!

Olyan nagyszerű készítmény ez, ami nagyságrendekkel magasabb minőségű, mint a legdrágább kozmetikumok a világon!

Bőrünknek saját immunrendszere van, akárcsak szervezetünknek, ezért nagyon fontos bőrünk szépségének megőrzése, visszaállítása.

A Colway Természetes Kollagén a leghatékonyabb megoldás a ráncos, pattanásos, olajosan fénylő, sebhelyes, striákkal teli, cellulitiszes bőr kezelésére!

Igen, jól hallotta, nem csak ráncos arcbőrről beszélünk, és igen, ez ugyanaz a készítmény, amellyel a betegségek kezelését is végezzük!



Vegyünk páldául egy érett, vízhiányos, ráncos arcbőrt. A probléma az, hogy ebben a bőrben a fehérjeállomány, így a kollagén is elvesztette vízfelvevő képességét, és ahogy grimaszolunk, vagy akár csak mosolygunk, a ráncok rögzülnek, egyre mélyebb barázdákká válnak, ha nem segítjük visszaadni a fehérjék eredeti, vízmegkötő tulajdonságát!

Ezt hogyan tehetjük meg?

Colway Természetes Kollagénnel, azon belül Platinummal!
Tehát a fenti probléma kezelésének receptje:
- " végy " egy Colway Természetes Kollagén Platinumot
- Tisztítsa meg, majd vízzel nedvesítse az arcot, dekoltázst, és a nyakat ( nagyon fontos )!
- Pumpáljon 2-4 csepp Platinumot a kezére
- Gyengéden masszírozza be minden érintett részt - a szemeket sem kell kihagyni, amíg felszívódik!
- Várjon néhány percet mielőtt alapozót, púdert visz fel!
- Enyhén feszülő érzést fog érezni, ami néhány percen belül elmúlik. Ez csupán azért van, mert - mint már említettem - a Colway Természetes Kollagén beépülve segíti a saját kollagénjeink működését!
- Ha ez a feszülő érzés zavaró az ön számára, használhat hidratáló krémet, de lehetőleg kerülje a gyümölcssavas készítményeket, mert az csökkentheti a kollagén hatékonyságát.
Ezért ajánlom figyelmébe a Colway Nappali Hidratáló illetve Colway Éjszakai Regeneráló krémeket - napszaknak megfelelően!

Ez egy konkrét példa és annak orvoslására volt, de számtalan esetben használható a Colway Természetes Kollagén, melyre sokszor még a szakemberek sem tudnak teljes megoldást.

Ilyen például a pattanásos arc problémája. Sok olyan kozmetikum kapható, mely a fénylő arcbőrt ugyan eltünteti, de ezzel együtt kiszárítja a bőr felső rétegét, és a kör indul újra.

Egyetlen olyan kozmetikum van, mely visszaállítja a bőrünk normális működését, megszünteti a már meglévő problémákat:

Colway Természetes Kollagén!



4 A kollagén hatásos a következő problémák kezelésében:





ALKALMAZÁSA:
A kollagént minden esetben megtisztított, nedves bőrfelületre vigyük fel, szükség szerinti mennyiségben (például arc-nyak-dekoltázs kezelésére 4 csepp), napi 2-4 alkalommal.
A gél teljes felszívódása után enyhe feszülő érzés jelentkezése természetes, a termék sajátságos jellemzője. Hatása rövid idő alatt tapasztalható, rugalmasságot, feszességet azonnal biztosít, de hosszú távú hatás elérése kúraszerű alkalmazással érhető el.
A termék felkenése után kb. 5 perccel bármilyen hidratáló, színező krém alkalmazása lehetséges, de kerüljük a gyümölcssavat tartalmazó készítményeket!

Összetétel: 98% édesvízi halból kinyert kollagén(ami vizet is tartalmaz a felhasználhatóság érdekében), 2% caprylyl glycol, elasztin, tejsav

Minőségét megőrzi felbontástól számított 12 hónapig.

Dermatológiailag tesztelt, ismert mellékhatása nincs!

ELLENJAVALLAT:
• hal kollagénre érzékenyek
• kemoterápiás kezelés alatt álló betegek
• fehérjeszegény diéta alkalmazása idején

A TERMÉSZETES KOLLAGÉN TÁROLÁSA:
5-28 °C hőmérsékleten tartva őrzi meg minőségét, biológiai tulajdonságait. Hűtést nem igényel, szobahőmérsékleten tároljuk, ne tartsuk fűtőtest közvetlen közelében, ablakpárkányon vagy autóban.

Az alkalmazás gyakoriságát, és időtartalmát a kezelni kívánt probléma határozza meg.

Ne késlekedjen, keressen fel bátran, hogy az Ön szervezete is mielőbb megkaphassa a számára hiányzó „építőköveket”!
Colway Webáruház



bannmercsere websas.hu
Google PageRank
Gyógyítás alternatív gyógymódokkal Bannercsere extra.hu toplista bannercsere Bannercsere weblap statisztika 4xl.hu Ajándék.wyw.hu LinkBank Magyar Honlap Linkek Tárhely | Webáruház készítés anti spam Szakma és nyelvvizsga egy tanév alatt! - www.liaiskola.hu