2009. augusztus 2., vasárnap

2 Mi a Colway Természetes Kollagén?

Egyedülálló fehérje készítmény, mely természetes összetevőinek köszönhetően fiatalítja, regenerálja szervezetünk sejtjeit,serkentve szervezetünk kollagén állományát.



Az itt látható kép a hármas hélix szerkezetet ábrázolja, mellyel a Colway Természetes Kollagén rendelkezik, ÉS az emberi szervezet IS!

Tehát a kollagén titok nyitja az, hogy a Colway Kollagén biológiai szerkezete megegyezik a szervezetünkben megtalálható kollagénnel, ezáltal képes beépülni abba és serkenteni a működését!

Mert ez természetes, és nem szintetikus.És ez az,amiért ennyire hatékony a Colway Természetes Kollagén a sok különféle kollagén nevezetű " készítménnyel " szemben.

A Colway Természetes Kollagén egy édesvízi halból kinyert ápolószer, melyet másfél évtizedes laboratóriumi kutatómunka eredményével fejlesztettek ki lengyel rákkutató professzorok!

Kicsit bővebben:
- A fenti említett leírás alapján azt már tudja, hogy mi alapvetően a kollagén - egy fehérje, mely az emberi szervezetben megtalálható, de mivel csökken a működőképessége - méghozzá 25 éves korunk után nagymértékben -, a halból kinyert kollagén használatával serkenthetjük a kollagén állományunk működését.
- Ez a termék nagyon egyszerűnek látszik, hiszen alig találunk benne néhány alkotórészt, és pont ez az, amiért olyan hatásos!
- Teljesen természetes!
- A lengyel kozmetikai iparról sokat nem kell mondanom, köztudottan kiváló minőségű kozmetikumokat fejlesztettek ki eddig is, beleértve a hal kollagén egyedülállóságának felfedezését.
- És ez a felfedezés nem egy pincéből indult, hanem a Gdanski Egyetem kutatóprofesszorainak laboratóriumából.

Ha bárkinek szeretné röviden elmondani, hogy mi is az, amivel Ön tud Neki segíteni, csak mondja ezt:
" Egy természetes ápolószer, mely szervezetünk egyik legfontosabb alkotórészét képes újra működésbe hozni, a neve kollagén."

Kinek ajánlott a kollagén használata.

Kortól, nemtől függetlenül bárkinek, akinek problémája van azért, akinek nincs megelőzés képen.

Nincsenek megjegyzések:

bannmercsere websas.hu
Google PageRank
Gyógyítás alternatív gyógymódokkal Bannercsere extra.hu toplista bannercsere Bannercsere weblap statisztika 4xl.hu Ajándék.wyw.hu LinkBank Magyar Honlap Linkek Tárhely | Webáruház készítés anti spam Szakma és nyelvvizsga egy tanév alatt! - www.liaiskola.hu