2011. május 26., csütörtök

Kollagén Frissítő arctisztító zselé 250 ml

A természetesen szép bőrnek rendszeres tisztításra van szüksége, melyhez nem elegendő a víz használata, mert az nem birkózik meg az összes szennyeződéssel, kozmetikum maradvánnyal, faggyúval.
Ahhoz, hogy hatékonyan és egyszerűen tisztítsuk arcbőrünket, jó minőségű kozmetikumra van szükségünk, ami nem okoz irritáció!
A Colway Frissítő Arclemosó Zselé egy hipoallergén kozmetikum, mely az alkotórészek speciális kombinációjának köszönhetően tökéletesen használható a napi arctisztításban, nem irritálja a bőrt sőt javítja a bőr ellenálló képességét, nyugtató és gyulladáscsökkentő hatású.
Minden bőrtípusra használható, még az bőr érzékeny, öregedő bőrre is, feszességet és frissességet ad.

Használata:
• naponta kétszer ajánlott. Nedvesítsük meg a bőrt, és vigyünk fel 1-2 csepp zselét az arcunkra. Finom, körkörös mozdulatokkal habosítsuk fel, majd még néhány percig folytassuk a finom masszírozást. Ügyeljünk a szemkörnyék érzékeny bőrőre. Bőséges langyos vízzel alaposan öblítsük le, majd szárítsuk meg a bőrt. Tipp: A Frissítő Arctisztító Zselé használata után Colway Kollagén Platinum használata javasolt.

És hogy miért tényleg egyedülálló?
• semmilyen paraben tartósítószert nem tartalmaz
• élelmiszerekben is felhasznált antioxidáns anyagokat tartalmaz
• összetétele alapját a Colway Természetes hal kollagén és gyógynövények adják
• hipoallergén, akár csecsemőknek is használhatnánk
• önmagában nagy lépés a hidratált a bőrért, sejtregeneráló, antioxidáns hatása miatt

Hatóanyagai:

KOLLAGÉN – ez a fehérje, alkotja az emberi fehérjék 30%-át és a bőr fehérjék 70%-át. a kollagén rendkívüli módon képes megkötni a vizet, amely befolyásolja a bőr megfelelő hidratálását. Regenerál, hidratálja és feszesíti a bőrt.

Aloe Vera - nyugtató, összehúzó, enyhén fertőtlenítő-és tisztító hatású, erősíti a bőrt és megvédi a káros külső hatásoknak, valamint szabályozza a bőr pH-értékét. Az aloe enzimek segítenek eltávolítani az elhalt hámsejteket, és elősegítik a sejtek megújulását, és így hozzájárulnak a bőr megújulásához, az öregedés lassulásához.

NONI EXTRACT - "Queen of Fruit" - gyógyító, szépítő, hangulatjavító és energiát adó csodaszer, melyet, már 2000 éve használnak. A modern kozmetikában is jelentős - védi a sejteket a környezet káros hatásaitól, serkenti a sejtek légzését, a bőrnek energiát és vitalitást ad.

D-panthenol - hatékonyan stimulálja és a sejtek megújulását, megnyugtatja az irritált bőrt, növeli a bőr nedvességét, rugalmasságát is.

Glicerin - hidratálja a bőrt, védi azt a természetes módon, behatol a sejtek közé, és megköti a szükséges mennyiségű vizet, a bőr mélyebb rétegeit rugalmasítja.

WEBÁRUHÁZ

bannmercsere websas.hu
Google PageRank
Gyógyítás alternatív gyógymódokkal Bannercsere extra.hu toplista bannercsere Bannercsere weblap statisztika 4xl.hu Ajándék.wyw.hu LinkBank Magyar Honlap Linkek Tárhely | Webáruház készítés anti spam Szakma és nyelvvizsga egy tanév alatt! - www.liaiskola.hu