2009. február 5., csütörtök

Mit (t)egyen, hogy haja egészséges legyen?

Hajunk állapota árulkodik egészségünkről is.
Ha megfelelően táplálja és edzi a testét, az meg fog mutatkozni a haján is.

Egy fiatal arc, lehangoló tud lenni egy töredezett, ritka frizurával.Sokszor mondjuk, hogy ritka, vékony szálú a hajam, nem lehet jó frizurát készíteni belőle.De arra senki sem gondol, hogy ennek mi is az oka, hanem előkapja a hajlakkot és "segít" a problémán.

Egyik ok az éveink múlása, de befolyásolja betegség, környezeti hatások, stressz hatás, nem megfelelő haj ápoló termékek használata.

Skandináv országokban a hajhullás és a kopaszodás sokkal kevesebb férfit érint.Egyes vizsgálatok szerint a dús hajkorona a magas tengerihal - fogyasztással magyarázható.
Klinikai kutatások során bebizonyosodott, hogy a béta 6 aminofehérje képes megállítani a hajhullást és serkenti a hajnövekedést.
Hajas fejbőr közelről.


Alighogy kihevertük a tavaszi hajhullást - ami általában az ilyenkor fokozottabban működő pajzsmirigynek köszönhető - máris készülődhetünk a nyár "fenyegető veszélyeire".

Az egészséges hajat fedő szaru lemezkék (kutikulák) szorosan illeszkednek egymáshoz, felszínük sima, ezért a haj egészségesen fénylő, tapintása selymes, nem kócolódik, a hajszál mélyebb rétegei védettek a nedvesség veszélytől. Ám a hajszálakat nap, mint nap káros külső hatások érik.

20 éves korban hajgyökerek erősek, egészségesek, de 40 év felett lassabban nő a haj, felülete durva, porózus lesz, a hajhagymák, gyengülnek. Abban az esetben, ha törik vagy hullik a hajunk és nem sikerül azt külső kezelésekkel 1-2 hét alatt rendbe hozni, jusson eszünkbe, hogy a haj és a fejbőr problémái a szervezet segélykérő jelzései.
Valami nem működik jól a szervezetben, s ha nem kezeljük ki a "gyökerektől"kezdve, újból jelezni fog.
A szervezetünkben lelassul a kollagén termelődés, és ez is oka sok mindennek.
A kollagént úgy is nevezhetjük, hogy szervezetünk ragasztója, mert a hiánya miatt nem tud beépülni szervezetünkbe a megfelelő vitamin mennyiség.
De tudunk segíteni, mert a számunkra oly fontos kollagén már pótolható, Colway természetes felszívódó kollagénnel.
Hajas fejbőr kezelésére a termékeink közül a GRAPHITE kollagén és a COLVITA kapszula együttes használata a legkiválóbb, mert szervezetünket kívülről és belülről is támogatja.

Jótékony hatását először a gyors hajnövekedésen vehetjük észre, majd fényesebb és erősebb lesz a hajunk.
Megszünteti a fejbőr korpásodását, és zsírosodását, erősíti a hajhagymákat, tartósabbá teszi a frizurát.

Ahogy szem a lélek tükre, úgy a haj szervezetünk tükre!

Az egyetlen dolog, ami soha nem megy ki a divatból, az egészségesen, fénylő, dús haj.
Ahhoz, hogy ezt elérje, fogadja meg fenti tanácsaimat!

Legyen hát szorgalmas és türelmes, és a jutalma - ha nem is feltétlenül hosszú, de - gyönyörű, egészséges és dús haj lesz.

Colway Webáruház
bannmercsere websas.hu
Google PageRank
Gyógyítás alternatív gyógymódokkal Bannercsere extra.hu toplista bannercsere Bannercsere weblap statisztika 4xl.hu Ajándék.wyw.hu LinkBank Magyar Honlap Linkek Tárhely | Webáruház készítés anti spam Szakma és nyelvvizsga egy tanév alatt! - www.liaiskola.hu