2009. augusztus 2., vasárnap

1 Mi a kollagén, és hogyan működik?

Kollagén titok

A természetes kollagén az igazi kulcsszó arra az Ön által is biztosan többször ismételt kérdésre, hogy hogyan tudja megőrizni szépségét és fiatalságát!

A kollagén felfedezése Lengyelországban

Ezt a nagyszerű terméket lengyel tudósok fedezték fel a Gdansk-i Egyetemen, ami a 90-es években a kozmetikai ipar szenzációja volt!

A természetes kollagén egyedi formulája laboratóriumban került kifejlesztésre a világ első kozmetikumaként, melynek alapja hal- kollagén.

És hogy még ennél is tovább menjünk a gyógyászatban nagyon sikeresen használható különböző problémák kezelésére, melyekről később még lesz szó!

Ez a termék képes az emberi fehérjék szerkezetének javítására, és nem veszíti el a működésének kulcsát a hármas hélix szerkezetet szobahőmérsékleten sem!
A kollagént egy édesvízi halfajta bőréből nyerik, és hernyóselyem szálak segítségével szűrik.
Teljesen természetes módon, színező és illatanyag hozzáadása nélkül készül.



1. Kezdjük az elején!Mi a kollagén, és hogyan működik?

Arról, hogy mi a kollagén az embereknek nagyon sok hajmeresztő ötlete van, de hogy mi is valójában, azt nem tudják!
Higgye el, közvélemény - kutatás az alapja, nagyon vicces válaszokkal találkoztam!
Ezért most elsőként tisztázzuk, hogy mire hat!

Egy kis biológia, tényleg egy kicsi...

Kollagén - fehérje, mely az emberi szervezetben található fehérje állomány 30%-át, bőrünk fehérjéinek 70%-át alkotja, jelen van minden belső szervünkben, csontban, a porcokban, az ízületekben, a szemben, a fogakban, a fogínyben, a vérben, az erekben egyszóval mindenhol.
A szervezetünkben található kollagén vázfehérje, tehát NAGYON FONTOS alkotórészünk!
Tehát ez a kollagén jelentése biológiai értelemben.
A szervezetünkben megtalálható kollagén az idő előrehaladtával öregszik, csökken a működőképessége, kevesebb vizet tud megkötni, ezáltal rugalmatlanná válik, és mivel az egyik legfontosabb alkotórésze szervezetünknek öregszik, öregszünk mi is!
Én is, Ön is, a szomszédja is!
És mivel a kollagén mindenhol megtalálható a testünkben, mindenütt öregszik - persze eltérő ütemben, attól függően, hogy hol milyen gyorsan cserélődik ki a kollagén állományunk.
Például a májunkban a kollagén újratermelődésének ideje kb. 30 nap, míg a bőrünkben kb. 120 nap alatt.

Az öregedésnek nem minden esetben vannak látható jelei, van, amikor csupán érezhetőek, vagy bizonyos esetekben, még az sem.
Látható jelek az arcon, nyakon, dekoltázson az először alig látható, majd egyre mélyebb ráncok.
Érezhető jel például az ízületi fájdalmak, térdfájás, zsibbadások.
Az esetek döntő többségében a csontritkulás is a kor előrehaladtával alakul ki, illetve fokozódik, és ez az, amit nem látunk, sőt nem is érzünk, aztán amikor megbotlunk és elesünk aztán néhány óra múlva már begipszelt kézzel megyünk haza a kórházból, pedig " nem is estünk nagyot ", akkor döbbenünk rá, hogy mi is lehet a probléma!

A fenti problémák mindegyike - ráncok, ízületi fájdalmak, csontritkulás - nagyrészt azért alakulnak ki, mert a bennünk lévő kollagén egyre kevésbé tud működni, rugalmas lenni, kevesebb víz felvételére alkalmas!Nem jelenti azt, hogy " elfogy " belőlünk a kollagén!

És ez az, amiért mi TUDUNK SEGÍTENI a fenti és még nagyon sok hasonló problémán!

Hogy mégis mivel, amikor már mindenféle kencét használt mindenki, eredménytelenül (hangzik a már oly ismerősen csengő kifogás)?!

COLWAY TERMÉSZETES KOLLAGÉNNEL!

Nincsenek megjegyzések:

bannmercsere websas.hu
Google PageRank
Gyógyítás alternatív gyógymódokkal Bannercsere extra.hu toplista bannercsere Bannercsere weblap statisztika 4xl.hu Ajándék.wyw.hu LinkBank Magyar Honlap Linkek Tárhely | Webáruház készítés anti spam Szakma és nyelvvizsga egy tanév alatt! - www.liaiskola.hu