2009. augusztus 31., hétfő

Colway Iontoforézis ráctalanító szett




A Colway Iontoforézis Szettel otthonában kényeztetheti magát, pont úgy, mint egy exkluzív kozmetikai szalonban. Érezze a spa-hatást!

Csúcstechnológiájú fejlesztés az azonnali, látható eredményért!

Több, mint 90%-os vevői elégedettség!

Forradalmi kozmetikai újítás! Nincs ehhez hasonló termék a piacon!

A Colway Hungary szenzációs újdonsága a Colway Iontoforézis Szett, mely a bőrünk csatornáit kinyitja, hogy bőrünkön keresztül az alsó rétegekbe juttathassa azokat a fantasztikus új fejlesztésű Colway készítményeket, melyeket az elektromos kezelés után viszünk fel.

Rendkívül gyors és látványos ránctalanító hatást érhetünk el, ezzel az új, teljesen biztonságos, fájdalommentes módon.

Az Iontoforézis szettet otthoni használatra is javasoljuk, egy kozmetikai kezelés sorozat kiegészítésekén, fokozva a kezelés eredményességét.

Az Iontoforézis Szett használati tanácsait fontos, hogy pontosan tartsuk be.
A kezelés 5 alkalommal, például este végezzük, feltétlenül szánjunk rá 30-40 percet.
A szettben találhatunk 5 tasakot, minden tasakban 2 Iontoforézis lapocska található, melyet felbontás után rögtön használjunk fel.

Az Iontoforézis Házi Szett alkalmazásának 3 lépése:

1. Megtisztított arcbőrünkre tegyünk fel az Iontoforézis lapot, mindkét szemünk alá.
A lapocska hidrogélt tartalmazó, felső része kell, hogy a kezelni kívánt felületre kerüljön (pl. mély ráncok, elváltozások), ezt a felső részt ragasszuk fel, aztán a középső, elemet tartalmazó részt, majd az alsó részt, mely zárja az áramkört.
A felragasztás után az alacsony frekvenciájú áram miatt csipkedő érzést érezhetünk, ami természetes velejárója a terméknek.

Kozmetikákban használatos
Iontoforézis kezelés

Colway Iontoforézis
Házi Szettel történő kezelés






2. 20 perc eltelte után vegyük le a lapocskákat, és egy spatula segítségével vigyünk fel a kezelt, nedves felületre a Colway Kollagén Szérumot. A Szérum mennyisége a bőr állapotától függ (ha 10 perc elteltével nem szívódik be a bőrbe, túl sokat vittünk fel). A Colway Kollagén Szérum tartalmazza a legkoncentráltabb Platinum, melyet valaha is használtunk, valamint biológiailag aktív A és E-vitamint, melyek „kapszula” formátumúak, így csupán a bőrrel érintkezve szabadulnak fel.

3. 10 percet várjunk, hogy a Szérum felszívódjon, majd a Szemkörnyék Ápoló Elixírt a szem külső sarkától befelé haladva vigyük fel. A bőrfeszülés a Colway Kollagén Szérum természetes velejárója. A Szemkörnyék Ápoló Elixír, a szett tökéletes kiegészítője, a bőrünket felhúzza, a bőr természetes színét visszaadja, likvidálja a szem alatti duzzanatokat, megköti a szabadgyököket. Colway Természetes Kollagénen a legfontosabb hatóanyaga.

Az 5 alkalmat 2 hétre osztjuk el, az első hármat 2 naponta, a maradék kettőt a második héten 3 naponta használjuk.

Miután az 5 alkalmas kezelést elvégeztük, marad még Kollagén Szérum, melyet arcradírozás után, heti 1-3 alkalommal használhatunk. A maradék Szemkörnyék Ápoló Elixírt is használhatjuk, Colway Természetes Kollagén használata után, akár naponta.

Így még fél évig bőven kitart Colway Kollagén Szérum, és a Szemkörnyék Ápoló Elixír ,ami ugye így már elég gazdaságos és hatékony.

Tippek:
Az elektromos lapocskákat zárt csomagolásban, szobahőmérsékleten kell tárolni, gyermekektől elzárva.
Ha az alkalmazás alatt túlérzékenységet tapasztalunk, abba kell hagyni az alkalmazást.
A Colway Kollagén Szérumot fénytől védve, szobahőmérsékleten (nyáron esetleg hűtőben)tartsuk.
A Colway Kollagén Szérumot csak nedves bőrre, és kizárólag spatula segítségével vigyük fel, kerüljük a szembe kerülését.

Megjegyzés: az elektromos lapok töltésüket a használat után elveszítik, így teljesen ártalmatlanok a környezetünkre.

Webáruház

Nincsenek megjegyzések:

bannmercsere websas.hu
Google PageRank
Gyógyítás alternatív gyógymódokkal Bannercsere extra.hu toplista bannercsere Bannercsere weblap statisztika 4xl.hu Ajándék.wyw.hu LinkBank Magyar Honlap Linkek Tárhely | Webáruház készítés anti spam Szakma és nyelvvizsga egy tanév alatt! - www.liaiskola.hu