2008. december 21., vasárnap

Kézápolás

A puha kezek titka a megfelelő ápolás.


Hadd lássák az emberek az Ön gyönyörű kezeit!

Ha Ön azt szeretné, hogy a keze sima és selymes legyen, gondoskodjon a megfelelő ápolásról, főként a téli időszakban.

Selymes bőr - karnyújtásnyira!

Rendszerint nem tudatosul bennünk, hogy a kezünk testünk egyik leginkább látható része,így sokat elárul rólunk.Mivel a kéz a nem- verbális kommunikáció fontos része, minden alkalommal szem előtt van, ezért fontos , hogy gondosan ápoljuk.

A szép ápolt kéz is akkor mutat igazán jól és akkor vonzza a szemet, ha a körmei is szépek.Ügyeljen arra, hogy kezei ne száradjanak ki, és ne repedezzenek!

A hűvös őszi hőmérséklet és a fűtött szoba gyakran kiszárítja a kezet - a bőr durva lesz és kipirosodik.Ezért különösen fontos, hogy ebben az időszakban pótolja a bőr nedvesség tartalmát.

Természetes Kollagénnel és hidratáló krémekkel, és ebben az alábbi néhány ötlet is segíti Önt:

- Kertészkedés és mosogatás közben kesztyűvel óvhatja kezeit és körmeit!
- Télen hordjon meleg kesztyűt, amely megvédi a kezeit a zord időjárás hatásaitól!
- Óvja kezeit védő kenőccsel a nyári meleg és az UV sugarak ellen is!
- Ne használjon acetont, mert az kiszárítja a köröm ágyat és a körmök tájékán!
- Ne felejtse el rendszeresen manikűrözni a körmeit!

Napi 1-2 alkalommal kéz mosás után használjuk SILVER vagy GRAPHITE kollagénből 1-2 cseppet.Minden esetben vizes felületre kenjük és hagyjuk felszívódni.

Erősíti a körmöket, gyorsítja a növekedést, simává és selymessé teszi a bőrt, megvédi a külső káros hatásokkal szemben, és megakadályozza a köröm ágyak berepedését is.

Elárulok egy titkot,ha fokozni akarjuk a látványt, elkerülni hogy kezünk árulkodjon a munkánkról és korunkról, ezért heti 1-2 alkalommal használjunk Colway bőr radírt, mely a korall őrleménynek és a rendkívül gazdag összetevőknek köszönhetően eltávolítja a felső elhalt hám réteget, táplálja és puhítja bőrünket.
A bőr radír lemosása után vigyen fel néhány csepp természetes kollagént!.... mert kezünk is megérdemli a kényeztetést.

Colway Webáruház

Nincsenek megjegyzések:

bannmercsere websas.hu
Google PageRank
Gyógyítás alternatív gyógymódokkal Bannercsere extra.hu toplista bannercsere Bannercsere weblap statisztika 4xl.hu Ajándék.wyw.hu LinkBank Magyar Honlap Linkek Tárhely | Webáruház készítés anti spam Szakma és nyelvvizsga egy tanév alatt! - www.liaiskola.hu