2008. december 21., vasárnap

Arcápolás

Őszi bőrápolás Colway termékekkel





Hogyan óvja a bőrét ősszel?

Az elmúlt forró , nyári hónapokban az erős napsugárzás, a víz és a szél igénybe vették a bőrünket.

Ilyenkor, ősz tájékán különleges gondot kell fordítanunk az arc- és bőrkezelésre.
A bőrápolás leghatékonyabb szerei a természetes alapanyagú kozmetikumok, melyek regeneráló hatásúak.Nagyon fontos tudnivaló még , hogy alapvető őszi ápolásként meg kell tisztítanunk bőrünket az elhalt hámsejteket, így a nyár emléke, a szép, egyenletes lebarnulás a téli hónapokban is látható marad!

Szeles, párás, hideg őszi - téli napokban sokkal több támadás éri bőrünket, akár a szabadban vagyunk, akár a fűtött szobában.Ilyenkor különösen fontos, hogy a bőrünknek megfelelő ápolási módszereket válasszuk.

Vigyázni a bőrünkre néha megterhelő, de ez olyan dolog, amit nem érdemes elbliccelni.
Aki eleget tesz ennek a "női kötelességnek" az elnyeri méltó jutalmát.
Íme, néhány könnyen követhető tanács!

A bőrápolás legfontosabb alapja a megfelelő bőrtisztítás ezt ki kell hangsúlyozni, mert e nélkül a legszuperebb termékek is hiába valóak, nem érhetünk el velük a várt eredményt!

A legjobb bőróvó stratégia:

Használjon lágy arclemosót a smink, és a piszok eltávolítására, de olyat, ami kíméletes a bőrhöz.Kerülje a pórus-eltömítő krémeket.Inkább az olajmentes hidratálókat részesítse előnyben, ezekből is azokat, amelyek olyan antioxidánsokban gazdagok, mint a természetes C- és E- vitamin.Az elhalt hámsejteket eltüntetheti, ha párszor egy héten finom szemcséket tartalmazó termékekkel leradírozza az arcát.

A legjobb hatóanyagok - ezt keresse a krémben!

Olvassa a krémek összetevőit, és nem is tudja, melyik mire jó?
Ha a legjobb anyagokkal szeretné kényeztetni a bőrét, akkor ezeket keresse az ápolókban, amikor vásárol!

A Colway természetes kollagén termékek használatakor nem kell már keresnie a legjobb és legkíméletesebb anyagokat, mert MEGTALÁLTA, ezek csupa természetes anyagokat tartalmaznak!

Minden alkotó eleme fontos és tápláló bőrünknek, sőt az egész szervezetünket, védjük és tápláljuk a természetes kollagénnek köszönhetően ami rövid idő alatt képes beépülni minden sejtünkbe.
A Colvita kapszulával erősítjük az immunrendszerünket ami nagyon fontos a hűvös szeles időszakban, hisz nem szeretnénk az ünnepek hangulatát elrontani azzal, hogy betegek vagyunk.
Arra gondol, hogy hol vannak még az ünnepek?

A szervezetünkre vigyázni kell !

Ha gondosak vagyunk, megelőzhetjük a ráncok kialakulását, ha már megjelentek akkor is kezünkben a megoldás hisz a Colway természetes kollagént ismerjük és használjuk.

Személyes tapasztalatokat átadni egyszerűbb, mint egy tananyagot!

Ha csak önre néznek az ismerősök és megkérdezik, mi a titka akkor szívesen beszél Nekik az ön TITKÁRÓL és már is felkeltette bennük a vágyat, mert ki ne szeretne " SZÉP ÉS EGÉSZSÉGES " lenni.

Colway Webáruház

Nincsenek megjegyzések:

bannmercsere websas.hu
Google PageRank
Gyógyítás alternatív gyógymódokkal Bannercsere extra.hu toplista bannercsere Bannercsere weblap statisztika 4xl.hu Ajándék.wyw.hu LinkBank Magyar Honlap Linkek Tárhely | Webáruház készítés anti spam Szakma és nyelvvizsga egy tanév alatt! - www.liaiskola.hu